Geluidstherapie

Geluidstherapie is ontworpen als krachtige ondersteuning van je algehele gezondheid en om specifieke klachten of belemmeringen te harmoniseren.

De behandeling met geluidsfrequenties maakt gebruik van hoorbare en voelbare tonen. Geluidstherapie is onderdeel van de Informatie Geneeskunde, waarbij wordt uitgegaan van het principes ‘alles is trilling’ en ‘water is de basis van leven’. Water is de perfect boodschapper of drager van informatie en aangezien je lichaam voor 70% uit water bestaat (en op celniveau zelfs voor 99%), is je lichaam de perfecte klankkast voor harmoniserende frequenties!

Specifieke geluidsfrequenties zetten het zelfhelend vermogen van je lichaam aan om alle verstoring, disbalans of ziekte aan te pakken, door de juiste informatie aan te bieden waarmee je lichaam structuur, orde en balans kan herstellen op alle niveaus (fysiek, mentaal/emotioneel, spiritueel/persoonlijkheidsniveau).

Door herhaling en het combineren van diverse geluidsprogramma’s ontstaat een behandeltraject dat perfect past bij jou. Geluidstherapie heeft een breed scala aan mogelijkheden om je gezondheid te verbeteren. Kijk hier voor een overzicht .

geluidstherapie